AK77

31 december, 2015

Glentons Mästarmöte 2015

Filed under: Tävlingsresultat — Dan @ 09:17
Detta år fick vi med 4 brottare som tillhörde de tio bästa från Sverige och Norge i sin viktklass.
Vi fick med oss en buckla hem. Denna ordnade Simon Borkenhagen som tävlade i tuffa vikten P53. Han vann alla matcher förutom en där det blev en poängförlust. Ett par tappade poäng som visade sig väldigt betydelsefulla. Brottningsmässigt har det dock inte sett bättre ut för Simon, det är bara att glömma en skitmatch när man ser på helheten i helgens prestationer.
Johan Lind kom på en 4:e plats i P66. Han lyckades vinna 5 och förlora tre matcher. Med lite mer kyla i sin brottning så hade det blivit fler segrar. Mustafa Jaffari fortsätter att övertyga. Han fick 4 segrar och 5 förluster i sitt första Glenton vilket gav honom en 6:e plats. Mycket bra prestation i en svår vikt. Hampus Pettersson kom på 7:e plats i U63. En vikt som höll hög klass. Det blev 3 segrar och 6 förluster. En tuff helg för Hampus som brottades bra och gav alla motståndare tuffa matcher, men här får man inga segrar gratis wink emoticon. Summerar året så ser vi att tränarna fortsatt att göra ett bra jobb med våra killar. De är inte så många men håller en hög kvalité!!

4 381 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress