AK77
19Maj/15Off

AK 77 får ny huvudtränare

Inför nästa säsong som startar i augusti får AK 77 ny huvudtränare. Det blir Yildray "Gille" Cevik. Gille har varit tränare i Nylöse ABK, Göteborgs stadslag, Öis och AK 77. 

Gille var med senast och tävlade i Fyrstads för AK 77 i november där han blev klass segrare. Innan det blev han även brons medaljör på veteran SM i augusti 2014. Gille fyller 45 år i september och bor i Nol.

I Tävlingsgruppen kommer Gille även ha med sig Jakob Yakob och Dan Pettersson som tränare. Huvudansvaret för träningsplanering med mera kommer Gille ha. AK 77s styrelse känner sig väldigt nöjda med att kunna presentera detta tränar teamet och tycker att framtiden ser väldigt ljus ut för AK 77. Som siktar på många framgångar inför kommande säsong. Bland annat en vinst i Lilla Fyrstads är siktet inställt på och flera medaljer på ungdoms SM.  

   Yildray "Gille" Cevik brons medaljör på veteran SM 2014.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Trackbacks är inaktiverade.