AK77
3Maj/15Off

Soft Touch Open 2015

Silver på Soft touch 2015

11174392_988922567786268_4817249233125885751_o

 

 

 

 

 

 

Då var det dags för vårsesongens sista tävling och då inte vilken tävling som helst. Det är Göteborgs stortävling Soft Touch (fd GT-brottningarna) som fortfarande är en av de tuffaste i Europa. Denna gång med ca 640 brottare.

AK-77 ställde upp med 6 taggade killar som skulle representera klubbens färger.
Bäst denna gång gick det för Simon Borkenhagen P47 som gick i den klass med flest deltagare (38). Efter 8 tuffa matcher stod han som silvermedaljör! Han visade upp mycket fin varierad och ständigt offensiv publikvänlig brottning. Även om finalförlusten fortfarande svider ska du vara nöjd med din prestation.

Mustafa Jaffari som gick i samma vikt som Simon kom på 23:e plats. Han gjorde bra ifrån sig med tanke på att detta var hans andra tävling. Med fler matcher så kommer det också komma fler vinster.

Julius Hjälm P53 (26 deltagare) kom på 10:e plats. Julius brottas bra men ligger tyvärr alldeles för lågt i vikten. Det funkar inte att väga in på 49 kg om man vill slå de bästa. Hade lite otur och förlorade mot vinnaren och fyran i klassen.

Lorenzo Sandorsen P53 landade på 12:e plats. Vann två matcher på ett jättefint sätt. Det gäller samma för Lorenzo som för Mustafa, det behövs lite mer matchrutin. Men en mycket bra insatts.

Johan Lind P59 (12 deltagare) slutade på en mycket fin 4:e plats. De tre första matcherna gick Johan fram som en ångvält och mosade allt motstånd. De följande två matcherna hade han lite oflyt och fastnade i två nacksving och förlorade dessa trotts bra insatts och brottning.

Hampus Pettersson U58 (21 deltagare) nådde en 7:e plats. Även Hampus inledde starkt och övertygande med tre segrar. Dock tog det slut med vinstsviten där. Förlorade de två nästa, men gjorde i den sista en fullt godkänd insatts mot den blivande klassegraren.

Vill passa på att tacka alla som ställde upp på detta evenemang: brottare, ledare, föräldrar, skadade brottare och supportrar som gjorde det möjligt att ge brottar Sverige en såpass bra och spännande tävling!!

 

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Trackbacks är inaktiverade.