AK77
24Dec/13Off

Avslutning 2013

DSCF0473
Tack för detta året. 2013 har varit ett mycket framgångsrikt år för AK 77. Klubben fortsätter att växa och blir större. Vi har deltagit på många tävlingar under året. Lilla Fyrstads, Stora Fyrstads, ungdoms SM, junior sm, veteran sm, tävlingar i Norge, tävlingar i Göteborg och tävlingar långt bort i Sverige. Vi har vunnit många lagpris även i år.  Nu i januari ser vi fram emot Lilla Fyrstads på hemma plan sedan har vi bland annat ungdoms sm i Lidköping som blir spännande. . Ja det blir många roliga tävlingar nästa år. Vi kommer att arrangera veteran sm i augusti igen. Ett roligt år att se fram emot.
 
Tävlingsgruppen börjar torsdagen den 2 jan kl 18.30
Nybörjargruppen börjar tisdagen den 14 jan kl 18.00.
 
 
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Trackbacks är inaktiverade.